در شبکه های اجتماعی هوادار ما باشید
صفحه اصلی تالار گفتمان آرشیو عضویت ورود نقشه سایت خوراک تماس با ما طراح قالب مترجم قالب
بلوک راست
تبلیغات R1
برنامه کاربردی








موضوعات
  • اطلاعات
  • موزیک
  • قالب وبلاگ
  • برنامه کامپیوتر
  • آموزشگاه
  • گرافیک
  • اندروید
  • اپل IOS
  • ابزار وبمستر
  • اینترنت
  • بیت و تکس
  • اخبار
  • کتابخانه
  • زندگی نامه / بیوگرافی
  • تصویری
  • گالری تصاویر
  • گیمر
  • مک
  • درایور
  • کسب درآمد
  • کنسول بازی
  • آرشیو
    لینک های روزانه
    لینک های دوستان
    نظرسنجی
    بازدید کننده عزیز کدام بخش این سایت برای شما جذابتر است؟

    بلوک راست
    فیکس
    کپی مطالب فقط با ذکر منبع مجاز میباشد
    تبلیغات C1
    آخرین ارسالی های انجمن

    نقد و بررسی گوشی Huawei Ascend Mate7

    1023 بازدید سه شنبه 09 تیر 1394 معرفی گوشی موبایل,
    لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

     

    فبلت‌ها را می‌توان قاتل بی‌چون چرای تبلت‌های کوچک و 7 اینچی دانست. در طول چند سال اخیر، سازندگان تبلت‌ها، تمرکز زیادی بر روی تبلت‌های 7 اینچی کرده‌اند؛ به طوری که می‌توان تنوع زیادی از این نوع تبلت‌ها را در بازار مشاهده کرد. اما با ورود فراگیر و قدرتمندانه‌ی فبلت‌ها به بازار، به نظر می‌رسد که عرصه برای تبلت‌های کوچک کمی تنگ شود و سیاست سازندگان تبلت، کمی دست‌خوش تغییر شود و تمرکز اصلی خود را بر روی تبلت‌های بزرگ برگردانند. از این رو دست سازندگان اسمارت‌فون‌ها، برای افزایش اندازه‌ی فبلت‌ها، بیشتر باز خواهد بود. همچنین کاهش فروش تبلت‌ها و افزایش اندازه‌ی اسمار‌ت‌فون‌ها دلایلی هستند که سبب شده‌اند تا فبلت‌ها در این چند سال اخیر به دستگاهی کاملا محبوب و پرفروش در میان مردم تبدیل شوند. شرکت چینی و سرشناس هوآوی هم در طول چند سال اخیر فبلت‌های مختلفی تولید و روانه‌ی بازار کرده که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به سری Mate اشاره نمود. هوآوی، نخستین فبلت سری Mate خود را به نام اسند میت در مراسم CES سال 2013 معرفی کرد که توانست با اندازه‌ی 6.1 اینچی خود نگاه زیادی از کاربران را به خود جلب نماید. دقیقا یک سال بعد و در ماه ژانویه سال 2014 میلادی، شرکت هوآوی از نسل دوم فبلت‌های Mate خود به نام میت 2 رونمایی به عمل آورد که متاسفانه این مدل به بازار ایران راه پیدا نکرد. اما در یک اقدام عجیب شرکت هوآوی نسل سوم فبلت میت خود را به جای میت 3، Mate 7 نام گذاری کرد تا بدین ترتیب خط تولید گوشی‌های میت خود را همانند سری P و G به عدد 7 برساند. اما هوآوی کیفیت میت 7 را نسبت به نسل‌های گذشته‌ی کاملا بهبود بخشید؛ به طوری که باید این محصول هوآوی را برترین فبلت و اسمارت‌فون این شرکت چینی تا کنون قلمداد کنیم. هوآوی اسند میت 7 دارای بدنه‌ای تمام آلومینیومی است که این جنس بدنه ناخودآگاه ذهن‌ها را به سمت گوشی اچ‌تی‌سی وان M8 می‌برد. اما اصلی‌ترین مشخصه‌ی میت 7 را می‌توان حسگر اثر انگشت آن دانست. جایی که هوآوی این حسگر را در قاب پشتی و در پایین لنز دوربین قرار داده و از کیفیت عالی و بی‌نظیری برخوردار است. به واقع حسگر اثر انگشت میت 7 را می‌توان تا حدودی تلفیقی از حسگر اثر انگشت دو گوشی آیفون 6 و اچ‌تی‌سی وان مکس دانست. اما هوآوی برای نخستین بار، قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت را به آخرین نسخه از فبلت‌های سری Mate خود یعنی اسند میت 7 اضافه نمود. ویژگی‌ای که در این مدل مورد بررسی دیده نمی‌شود.
    شما خواننده‌ی نقد برترین فبلت و برترین اسمارت‌فون شرکت هوآوی در سال 2014 یعنی اسند میت 7 در وبسایت غلغله هستید.

    مشخصات کلی:یک سیم کارته - وزن : 185 گرم - فبلت ، دارای حسگر اثر انگشت ، پرچم‌دار ، مناسب برای بازی
    پردازنده:HiSilicon Kirin 925 Chipset Quad-core Cortex-A15 & quad-core Cortex-A7 CPU
    صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع IPS - سایز صفحه نمایش: 6.0 اینچ - دارای رزولوشن 1080x1920 - تراکم پیکسلی: 368 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
    حافظه:حافظه داخلی 16384 مگابایت - حافظه رم 2048 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
    شبکه های ارتباطی:3G - 4G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث - NFC
    دوربین:13.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
    صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
    امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.4 KitKat - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
    سایر مشخصات:قطب نما - باتری 4100 میلی آمپر ساعت

    طراحی و ساخت

    هواوی اسند میت 7 نه تنها دارای نمایشگر کوچک‌تر نسبت به مدل‌های پیشین خود می‌باشد، بلکه دارای ضخامت و حاشیه نمایشگر کمتری نسبت به آن‌ها است. اسند میت 7 تنها 7.9 میلی متر ضخامت دارد که نسبت به اسند میت 2، 1.6 میلی متر و نسبت به اسند میت، دو میلی متر باریک‌تر می‌باشد. همچنین این فبلت دارای ابعادی به طول 157 و عرض 81 میلی‌متر است. شاید مقایسه‌ی طول این فبلت چینی با نوت 4 برای کاربران خالی از لطف نباشد. نوت 4 با اندازه‌ی نمایشگر 5.7 اینچی‌اش، 153.5 میلی متر طول دارد که در مقایسه با میت 7 شش اینچی، تنها 3.5 میلی متر کوچک‌تر به نظر می‌رسد.  
    خوشبختانه هوآوی از حاشیه نمایشگر کمی برای میت 7 به کار برده تا این گوشی، کمی نسبت به سایر 6 اینچی‌های بازار خوش دست‌تر باشد. اما با این وجود نمی‌توان از سختی کار کردن با این فبلت چشم پوشی کرد. نسبت مساحت نمایشگر این گوشی به مساحت کل قاب جلویی، 83 درصد است که این موضوع دال بر حاشیه‌ی نمایشگر بسیار کم و منطقی این محصول دارد. همچنین یک حاشیه‌ی مشکی بسیار باریک، دور تا دور نمایشگر این فبلت را احاطه کرده که این موضوع در رنگ مشکی این فبلت چندان مشهود نیست. هوآوی میت 7 در سه رنگ نقره ای، خاکستری و طلایی روشن به بازار جهانی عرضه گشته که این رنگ بندی بسیار شبیه به محصولات شرکت اپل می‌باشد. در مجموع باید گفت که کار با یک فبلت 6 اینچی چون میت 7 با یک دست برای کاربران کمی سخت و دشوار خواهد بود، اما هوآوی تمام سعی و تلاش خود را در جهت خوش دست بودن این محصول کرده است. از این رو چندان نمی‌توان در این رابطه از هوآوی خرده گرفت. از دیگر پارامترهایی تاثیر گذار در خوش دست بودن این فبلت، می‌توان به لبه‌های گرد و انحنای قاب پشتی اشاره کرد.
    برترین فبلت هوآوی در سال 2014 از بدنه‌ای تمام فلزی بهره می‌برد که حس فوق‌العاده ای را به کاربر در هنگام در دست گرفتن منتقل می‌کند. در بالای قاب پشتی این محصول یک لنز 13 مگاپیکسلی و فلاش LED به چشم می‌خورد و دقیقا در پایین این لنز، حسگر اثر انگشت قرار گرفته. به واقع چیدمان این اعضا در کنار هم ناخودآگاه ذهن ما را به سوی فبلت One Max شرکت اچ‌تی‌سی می‌برد. در پایین قاب پشتی این فبلت نیز اسپیکر و نشان هوآوی وجود دارد که بلندگوی این گوشی هیچ شباهتی به اسپیکرهای دوتایی BoomSound وان مکس ندارد. اما اسپیکر میت 7 در عین کیفیت خوب و بی نظیرش ممکن است کمی کاربران را در حین گوش دادن ویدئو، ناامید کند. زمانی که کاربران در حال تماشای ویدئو در حالت لنداسکیپ با این گوشی هستند، ممکن است دست آن‌ها سهوا بر روی بلندگوی این گوشی (در قاب پشتی) قرار گیرد و سبب کاهش کیفیت صدای خروجی شود.
    اگر بخواهیم به طور کلی به این فبلت 6 اینچی هوآوی بنگریم، در میابیم که شباهت‌های زیادی بین این محصول و فبلت اچ‌تی‌سی در سال 2013 یعنی One Max وجود دارد. از جنس بدنه‌ی تمام فلزی و نمایشگر 6 اینچی گرفته تا حسگر اثر انگشت قرار گرفته بر روی قاب پشتی. اگر هم بخواهیم کمی دقیق‌تر و ریز بینانه‌تر به این قضیه نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که این دو محصول در جزئیات هم بسیار به هم نزدیک هستند. انحنای قاب پشتی و محل قرار گیری دوربین و حسگر اثر انگشت این دو فبلت کاملا شبیه به یکدیگر می‌باشند.
    از شباهت این محصول با اچ‌تی‌سی One Max که بگذریم، به محل قرار گیری کلیدها و شیارهای این فبلت می‌رسیم. در لبه‌ی سمت راست این محصول دو کلید کم و زیاد کردن صدا و پاور وجود دارد که در طول کار با این دکمه‌ها به مشکل خاصی برنخوردیم. در لبه‌ی سمت چپ این گوشی دو شیار میکرو سیم و کارت حافظه‌ی جانبی microSD تعبیه شده که هر دو شیار برای باز شدن، نیاز به سوزن دارند. در فضای اندک بالای نمایشگر این گوشی، دوربین دوم 5 مگاپیکسلی، خروجی صدای مکالمه، چراغ اطلاع رسانی و چند سنسور دیده می‌شود و در طرف مقابل تنها نشان Huawei به چشم می‌خورد.
    در نهایت باید گفت که دو ویژگی بدنه‌ی تماما فلزی و حاشیه‌ی نمایشگر کم، که جزو جذاب ترین خصوصیات میت 7 می‌باشند، آن را بسیار شبیه به گوشی‌های سطح بالا کرده است. همچنین هوآوی تا آن جا که توانسته، ویژگی‌های مثبت فبلت One Max را در میت 7 به کار برده تا بدین ترتیب خود را شبیه به بزرگان کرده باشد. تا این جای کار می‌توان دریافت که هوآوی، برای ظاهر میت 7 سنگ تمام گذاشته تا کاربران در نگاه اول، مجذوب این فبلت شوند. در ادامه همراه ما باشید تا ببینیم این فبلت خوش ساخت چینی در سایر بخش‌ها چه عملکردی را از خود برجای خواهد گذاشت.

    حسگر اثر انگشت

    همان طور که در ابتدای نقد و بررسی اشاره کردیم، حسگر اثر انگشت میت 7 در قاب پشتی و دقیقا در پایین لنز دوربین قرار گرفته است. تا این جای کار در میابیم که موقعیت این سنسور با فینگر پرینت سنسور One Max هیچ تفاوتی ندارد. اما وجه تمایز این دو حسگر را می‌توان در نحوه‌ی عملکرد آن‌ها دانست. عملکرد این سنسور بر خلاف دو گوشی One Max و گلکسی S5 (سوایپ کردن) و تا حدودی مشابه با آیفون‌های 5S، 6 و 6 پلاس است. بدین صورت که برای آنلاک کردن گوشی، تنها می‌بایست انگشت خود را بر روی این سنسور نگه دارید. نکته‌ی جالب توجه این جا قرار دارد که این سنسور همیشه در حالت استندبای قرار داد و کاربران برای فعال نمودن آن نیازی به فشردن هیچ کلیدی نیستند. بدین ترتیب می‌توان سنسور اثر انگشت میت 7 را ترکیبی از دو حسگر اچ‌تی‌سی One Max (از لحاظ موقعیت) و آیفون 6 (تا حدودی از نظر عملکرد) دانست.
    اما بیاییم کمی از خوبی‌های این حسگر اثر انگشت برایتان بگوییم. با توجه به اندازه‌ی بزرگی که این فبلت دارد، این حسگر در بهترین جای ممکن تعبیه شده است. به طوری که وقتی گوشی را با یک دست در اختیار می‌گیرید، انگشت اشاره‌ی‌تان ناخودآگاه و به صورت کاملا طبیعی بر روی این حسگر (نه لنز دوربین) قرار می‌گیرد. همچنین این سنسور از دقت و سرعت عمل خوبی برخوردار است؛ به طوری که در طول چند روز کار با این حسگر، به ندرت به خطایی مبنی بر عدم تشخیص اثر انگشت برخورد کردیم.
    برای حسگر اثر انگشت میت 7 هیچ فرقی نمی‌کند که نوک انگشت خود را در چه زاویه ای بر روی آن قرار دهید، چرا که این سنسور قابلیت تشخیص اثر انگشت شما را در هر زاویه ای دارد. اما در تستی که ما از حسگر این گوشی و آیفون 6 گرفتیم، به این نتیجه رسیدیم که سنسور اثر انگشت آیفون 6 اندکی سرعت عمل بیشتری نسبت به حسگر میت 7 دارد. (در حد صدم ثانیه) اما از معدود عیوب این حسگر می‌توان به این موضوع اشاره کنیم که کاربران تنها با برداشتن این فبلت از روی زمین می‌توانند آن را آنلاک نمایند. این در حالی است که کاربران گوشی‌های 5S، 6 و 6 Plus به راحتی می‌توانند گوشی خود را حتی در زمانی که بر روی زمین قرار دارد، به وسیله‌ی حسگر اثر انگشت آنلاک کنند. در آخر باید بگوییم که کاربران می‌توانند تا حداکثر پنج انگشت، برای حسگر این گوشی تعریف نمایند که این موضوع بسیار شبیه به حسگر اثر انگشت محصولات شرکت اپل می‌باشد.

    نمایشگر

    هوآوی اندازه‌ی نمایشگر اسند میت 7 را نسبت به دو نسل قبل آن 0.1 اینچ کوچک کرده و آن را به 6.0 اینچ رساند. بنابراین می‌توان دو محصول هوآوی اسند میت 7 و گوگل نکسوس 6 را از نظر اندازه‌ی نمایشگر برابر دانست. تا این جای کار به راحتی می‌توان دریافت که هوآوی اسند میت 7 کوچک ترین فبلت سری میت این سازنده تا این تاریخ به حساب می‌آید. نمایشگر 6 اینچی میت 7، وضوح تصویر Full HD معادل با 1080 در 1920 پیکسل را به نمایش می‌گذارد و همچنین عدد 368ppi برای تراکم پیکسلی این فبلت بدست می‌آید. رزولوشنی که برای نخستین بار در سومین نسل از فبلت‌های سری میت هوآوی به کار برده شده است. (همان طور که می‌دانید دو مدل اولیه‌ی گوشی‌های میت هوآوی از رزولوشن HD بهره می‌بردند)
    هوآوی اسند میت 7 در سپتامبر سال 2014 میلادی رونمایی گشت و دقیقا یک ماه بعد، شرکت گوگل از محصول 6 اینچی خود یعنی نکسوس 6 پرده برداشت. با پیوستن گوگل، این غول تکنولوژی، به جمع فبلت‌های 6 اینچی می‌توان این گونه برداشت کرد که در آینده‌ای نه چندان دور شاهد سلطه‌ی فبلت‌های 6 اینچی در بازار خواهیم بود. به علت استفاده‌ی تکنولوژی IPS در نمایشگر این گوشی، ما شاهد زوایای دید عالی و کیفیت رنگ‌های بی‌نظیر در میت 7 بودیم. خوانایی نمایشگر این گوشی در زیر تابش نور آفتاب هم تقریبا رضایت بخش ارزیابی می‌شود. در مجموع می‌توان گفت که نمایشگر میت 7 کاملا چشمان شما را راضی نگاه خواهد داشت. در آخر باید بگوییم که نمایشگر این گوشی مجهز به محافظ صفحه نمایش گوریلا گلس 3 است. محافظی که امروزه در بیشتر اسمارت‌فون‌های High End به کار برده می‌شود. همچنین این محافظ صفحه نمایش، بر‌خلاف محافظ‌هایی که کاربران بر روی نمایشگر گوشی خود می‌چسبانند، خالی از هر گونه حباب است و هیچ اثری از تاری و کدری را از خود بر جای نخواهد گذاشت.


    سخت افزار و باتری

    اسند میت 7 به آخرین نسخه از چیپ‌ست ساخت شرکت هوآوی یعنی هایسیلیکون Kirin 925 مجهز شده و بر روی آن دو پردازنده‌ی چهار هسته‌ای (مجموعا هشت هسته) قرار گرفته است. پردازنده‌ی چهار هسته ای A7 برای انجام کارهای سبک و روزمره طراحی شده که قادرست با حداکثر سرعت 1.3 گیگاهرتز دستورات این گوشی را پردازش کند. اما کارهای سنگین‌تر بر دوش پردازنده‌ی A15 خواهد بود که می‌تواند با نهایت سرعت 1.8 گیگاهرتز انجام وظیفه کند. گفتنی است که تغییر پردازش این گوشی، کاملا نامحسوس بوده و به هیچ عنوان متوجه این امر نخواهید شد. در کنار مجموعه پردازنده‌ی این گوشی، پردازنده‌ی گرافیکی Mali T628 وجود دارد که به خوبی از پس کارهای گرافیکی سنگین برخواهد آمد. هواوی، اسند میت 7 را در دو نسخه‌ی 16 و 32 گیگابایتی راهی بازار کرده است که مورد نخست، دارای دو گیگابایت حافظه‌ی رم و مورد دوم همراه با سه گیگابایت حافظه‌ی رم می‌باشد. گفتنی است که مدل 32 گیگابایتی این محصول، تنها در رنگ طلایی عرضه شده و کاربران حق انتخاب دیگری ندارند.
    باز و بستن برنامه‌ها و اجرای بازی گوناگون در میت 7 کم نقص و روان بوده و با مکث چندانی برنخوردیم. اما بزرگ‌ترین نقدی که می‌توان به این فبلت تمام عیار وارد کرد، مربوط به رابط کاربری نیمه سنگین آن می‌باشد. در واقع ما چندان با این سبک لگ‌ها غریبه نیستیم و پیش از این در محصولات قبلی هوآوی از جمله مدیاپد X1 دیده بودیم. اما این موضوع آن قدرها هم حاد و بغرنج نیست و ما به ندرت به این مشکل برخوردیم.
    این فبلت چینی قدرتمند توانست در بنچ‌مارک‌های گوناگون کاملا سربلند بیرون آید. میت 7 در بنچ مارک ترکیبی AnTuTu نمره‌ی فوق‌العاده‌ی 42900 را کسب کرد و توانست در جایگاهی بالاتر از پرچم‌دارانی چون سامسونگ گلکسی S5، شیائومی MI 4، گوگل نکسوس، ال‌جی G3، اچ‌تی‌سی One و پایین‌تر از پرچم‌دارانی از قبیل گلکسی نوت 4 و اچ‌تی‌سی One M8 قرار بگیرد.
    همچنین این پرچم‌دار در بنچ مارک Geekbench 3 امتیاز 872 در بخش تک هسته ای و امتیاز 3141 در بخش چند هسته ای بدست آورد که نتیجه‌ی این بنچ مارک هم دال بر عملکرد بی‌نظیر این اسمارت‌فون دارد. گرچه نمی‌توان بر روی عملکرد گوشی‌ها در بنچ مارک‌های گوناگون به طور کامل حساب باز کرد، اما می‌توان عملکرد و جایگاه تقریبی اسمارت فون‌ها را از طریق بنچ مارک‌ها بدست آورد.
    انرژی مورد نیاز این فبلت را یک باتری عظیم 4100 میلی آمپر ساعتی از نوع لیتیوم پلیمری تامین می‌کند که توسط کاربران قابل باز کردن و تعویض نیست. در مورد مشابه، می‌توان گلکسی نوت 4 را مثال زد که با اندازه‌ی 5.7 اینچی از یک باتری 3220 میلی آمپری بهره می‌برد. باتری فوق‌العاده قوی میت 7 قادر است تا بیش از 648 ساعت در حالت استندبای و با اینترنت 3G شارژدهی نماید. همچنین این فبلت توانست با یک بار شارژ کامل تا بیش از 17 ساعت به پخش ویدئو بپردازد که واقعا ما را مجذوب خود کرد. علاوه بر این، سازنده‌ی این فبلت به کاربران خود این قول را داده که میت 7 به راحتی می‌تواند تا دو روز (به طور کامل) برای کاربران شارژ نگه دارد. خوشبختانه هوآوی از حالت Ultra power saving mode برای شارژدهی بیشتر، در میت 7 به کار برده که از عملکرد خوبی برخوردار است. قابلیتی که این روزها در اکثر پرچم‌داران شاهد آن هستیم. این حالت کاربران را به بسیاری از برنامه ها محدود می‌کند و تنها اجازه‌ی دسترسی به برنامه‌هایی چون تماس، پیام و لیست مخاطبان را به مخاطبان می‌دهد.

    سیستم عامل و نرم افزار

     

    نسخه‌ی 4.4.2 (کیت کت) از سیستم عامل اندروید به طور پیش فرض بر روی برترین گوشی سال 2014 هوآوی یعنی میت 7 اجرا می‌شود. به واقع این نسخه از اندروید به هیچ عنوان نمی‌تواند به عنوان جدیدترین و به روزترین ورژن برای این گوشی تلقی شود. از این رو، هرگز نمی‌توان جمله‌ی «اجرای آخرین نسخه‌ی سیستم عامل اندروید بر روی میت 7» را برای این فبلت به کار برد. راستش را بخواهید در همین اول کار، کمی از بخش سیستم عامل میت 7 دلخور و ناامید شدیم. اما انتظار می‌رود که هوآوی با عرضه‌ی به موقع اندروید 5.0 (آب‌نبات چوبی) برای میت 7 کاربران خود را تا حد زیادی به وجد آورد. گرچه هوآوی سبقه‌ی چندان خوب و درخشانی در عرضه‌ی آپدیت برای اسمارت‌فون‌ها و پرچم‌داران خود نداشته است! بگذریم، آخرین نسخه رابط کاربری اختصاصی هوآوی یعنی Emotion UI 3.0 همانند لباسی بر تن سیستم عامل این گوشی پوشیده شده که حسابی سیستم عامل این گوشی را از خامی درآورده است.

     

    در نگاه اول، آیکون‌های زیبای رابط کاربری Emotion UI 3.0 در نمایشگر درخشان Mate 7 شما را شیفته خود خواهد کرد، به طوری که در همان لحظه اول تصور خواهید کرد تاکنون چنین کیفیت و درخششی را در نمایشگر هیچ گوشی ندیده‌اید. اما پس از کمی کلنجار رفتن با رابط کاری این فبلت، متوجه یک سری مکث‌های جزئی خواهید شد. به هر حال وجود این مکث‌های خیلی کم هم از محصولی رده بالایی چون میت 7 بسیار بعید بود. همان‌طور که در ابتدای این بخش گفتیم، در هنگام کار با این فبلت اندکی لگ‌های جزئی دیده می‌شود. به احتمال قریب به یقین این مسئله ارتباطی با سخت افزار به کار رفته و یا نسخه سیستم عامل ندارد؛ بلکه متهم اصلی در این جا خود رابط کاربری Emotion UI است. در چشم نواز بودن و طراحی زیبای این رابط کاربری شکی وجود ندارد. هوآوی تا حد زیادی امکان کاستومایز کردن و استفاده از تم‌های مختلف را در این رابط کاربری برای شما فراهم کرده است. با در نظر گرفتن همه این نکات مثبت، باز هم باید قبول کرد که گشت و گذار در هوم اسکرین ها و در مجموع در رابط گرافیکی این تبلت، کمی با ایده آل فاصله دارد.

     

    دوربین

    هواوی اسند میت 7 دارای یک دوربین 13 مگاپیکسلی در قاب پشتی است که یک فلاش LED آن را همراهی می‌کند. دوربین اصلی این گوشی توانایی ثبت عکس‌هایی با حداکثر کیفیت 4128 در 3096 پیکسل را دارد که واقعا بی‌نظیر می‌باشند. همچنین دوربین 5 مگاپیکسلی قرار گرفته در قاب جلویی این گوشی می‌تواند عکس‌های سلفی خوبی را بیندازد. علاوه بر این کاربران می‌توانند با حداکثر کیفیت HD به ضبط ویدئو و یا مکالمه‌ی تصویری بپردازند. قابلیت Beauty level slider که پیش از این در اسند G6 حضور داشت، در این فبلت هم آورده شده است. این قابلیت با نرم کردن پوست و بزرگ کردن چشم‌ها به کاربران کمک می‌کند تا عکس‌های با کیفیت‌تری را با دوربین دوم این گوشی ثبت کنند.
    تست گرفته شده با دوربین میت 7 نشان می‌دهد که این دوربین 13 مگاپیکسلی می‌تواند عکس‌هایی با جزئیات خوب، ثبت کند. رنگ‌های به نمایش درآمده، طبیعی و کاملا شارپ هستند. در مجموع باید گفت که دوربین میت 7 در شرایط نوری مناسب عکس‌های بی‌نظیری را ثبت می‌کند و هر چقدر خواستیم تا ایرادی از عکس‌های این گوشی بگیریم، به در بسته خوردیم!

    سخن آخر

    با ورود محصولات دو سازنده‌ی بزرگ اسمارت‌فون‌ها یعنی گوگل و اپل به جمع فبلت‌ها، می‌توان این گونه حدس زد که رفته رفته فبلت‌ها در حال تبدیل شدن به فرم فکتور نهایی هستند و سایر سازنده های اسمارت‌فون‌ها برای جا نماندن از گوی رقابت، باید به جمع فبلت‌ها بپیوندند. شرکت هوآوی نیز در طول چند سال اخیر با تولید دو فبلت میت و میت 2، به خوبی علاقه و استعداد خود را در ساخت فبلت‌ها به کاربران نشان داده بود. حال هوآوی با تولید میت 7 نشان داد که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و آمده است تا شانه به شانه‌ی برترین فبلت‌های جهان رقابت کند.

    برچسب ها :


    پست های مرتبط :


    ارسال نظر
    کد امنیتی رفرش

    تبلیغات C2
    بلوک وسط
    بلوک چپ
    تبلیغات R2
    ورود به سایت
    عضویت سریع
    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد
    آمارگیر
      آمار مطالب
      کل مطالب : 303
      کل نظرات : 104
      آمار کاربران
      افراد آنلاين : 13
      تعداد اعضا : 19
      آمار بازديد
      بازديد امروز : 1,513
      بازديد ديروز : 4,214
      بازديد کننده امروز : 229
      بازديد کننده ديروز : 209
      گوگل امروز : 21
      گوگل ديروز: 19
      بازديد هفته : 14,702
      بازديد ماه : 41,108
      بازديد سال : 168,838
      بازديد کلي : 2,195,312
      اطلاعات شما
      آي پي : 3.18.109.154
      مرورگر : Safari 5.1
      سيستم عامل :
    بلوک چپ
    فیکس
    مطالب جدید
    • دانلود بازی Gravity Rush برای کنسول PSVITA
    • دانلود بازی Uncharted: Golden Abyss برای PSVITA
    • آموزش کامل ایردراپ دات کوین - DotCoin
    • ایردراپ معتبر تایم کوین - TimeCoin
    • دانلود بازی Roman Empire Farming برای نینتندو سوییچ
    • دانلود بازی جدید Biomutant برای نینتندو سوییچ
    • آموزش کامل ایردراپ تپ سواپ TAP SWAP
    • دانلود بازی Prince Of Persia The Lost Crown برای نینتندو سوییچ
    • دانلود زیرنویس فارسی بازی Blair Witch برای Nintendo Switch
    • دانلود زیرنویس فارسی بازی The Sinking City برای Nintendo Switch​
    مطالب پربازدید
    • دانلود برنامه Yo Blog Spammer با لینک مستقیم
    • دانلود قالب سبک و زیبای همسنگر برای رزبلاگ
    • مجموعه برچسب های کاربری شماره 14 با فایل لایه باز(طرح فوتبال)
    • GTA: Liberty City Stories v1.8 + Mod – بازی خارق العاده جی تی آ لیبرتی سیتی اندروید همراه دیتا
    • دانلود بازی PES 2018 Pro Evolution Soccer برای اندروید و آیفون، آیپاد و آیپد
    • راهنمای قدم به قدم بازی سفر به سیبری 2
    • دانلود برنامه کارتون ساز کفشدوزک
    • دانلود Grow Empire: Rome 1.2.4 – بازی استراتژی “گسترش امپراطوری روم” اندروید + مود
    • تصاویر نقاشی دخترانه برای پروفایل
    • راهنمای قدم به قدم L.A. Noire
    مطالب تصادفی
    • دانلود ریمیکس اهنگ وقتی رفتم با صدای مرتضی سرمدی
    • دانلود فیلم ایرانی ماهی سیاه کوچولو
    • ایردراپ معتبر تایم کوین - TimeCoin
    • GameSave Manager 3.1.467.0 مدیریت Save های بازی
    • دانلود قالب سبک و زیبای همسنگر برای رزبلاگ
    • دانلود برنامه Skype - اسکایپ اندروید + Lite + Preview
    • دانلود رایگان بازی سرزمین نورسگارد (برای کامپیوتر) - Northgard PC Game
    • دانلود قالب زیبا و فوق العاده سبک برای رز بلاگ
    • نقاشی با نمک + عکس
    • دانلود آهنگ جدید اشکان صارمی به نام پاییز با لینک مستقیم و متن ترانه